Wil jij de zomervakantie actief eindigen? Kom dan samen met ons plezier maken op en rond de 

tennisbaan bij de TOZ Tennis & sportkamp op 30 augustus t/m 2 september.

Wat gaan we doen? 

De dagen starten om 09.00u met tennistraining op TV de Goese Maan. Deze trainingen worden gegeven door het TOZ team onder leiding van Jermo Stoel en Jacco Filius. Iedere middag maken jullie kennis met een andere sport, jij krijgt dan een clinic van een andere sportaanbieder op het Schenge in Goes. Daarnaast gaan we zwemmen en leuke dingen doen in het Omnium.

Tussen de middag eten we een gezonde lunch met dank aan JUMBO van Boven Kapelle.  Alle deelnemers krijgen namens Intersport Goes weer een leuke gadget en een gaaf sport shirt!

Wij zijn iedere dag aanwezig vanaf 08.30u  zodat u uw kind al eerder gebracht kan worden i.v.m. met de werktijden van ouders, om 09.00 uur starten we met de warming up. Om 16.00 uur sluiten we dag af en kunnen de kinderen worden opgehaald bij de Goese Maan op het Schenge. Op de afsluitende donderdag gaan we samen lekker frietjes eten.

Ben jij een vroege vogel?? Schrijf je in voor vrijdag 23 juli! Dan betaal je voor 4 dagen maar €140,-, na 23 juli betaal je voor 4 dagen €150,-.

Inschrijven via www.tennisorganisatiezuidwest.nl of direct via deze link Inschrijven tenniskamp 2021

  • 4 dagen tennistraining
  • 3 dagen een professionele clinic van een ander sportaanbieder. 
  • Leeftijd; 5 tot 15 jaar
  • Waar: Goese Maan
  • Kosten; €150,- (€140,- als je je voor 23 juli inschrijft).
  • Ieder dag van 09.00u tot 16.00u.

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op, tel; 06 23 97 51 98 of mail naar jermo@tennisorganisatiezuidwest.nl