We hebben het maximum aantal deelnemers bereikt , inschrijven is niet meer mogelijk. 

TOZ Tennis & sportkamp op 30 augustus t/m 2 september.

Wat gaan we doen? 

De dagen starten om 09.00u met tennistraining op TV de Goese Maan. Deze trainingen worden gegeven door het TOZ team onder leiding van Jermo Stoel en Jacco Filius. Iedere middag maken jullie kennis met een andere sport, jij krijgt dan een clinic van een andere sportaanbieder op het Schenge in Goes. Daarnaast gaan we zwemmen en leuke dingen doen in het Omnium.

Tussen de middag eten we een gezonde lunch met dank aan JUMBO van Boven Kapelle.  Alle deelnemers krijgen namens Intersport Goes weer een leuke gadget en een gaaf sport shirt!

Wij zijn iedere dag aanwezig vanaf 08.30u  zodat u uw kind al eerder gebracht kan worden i.v.m. met de werktijden van ouders, om 09.00 uur starten we met de warming up. Om 16.00 uur sluiten we dag af en kunnen de kinderen worden opgehaald bij de Goese Maan op het Schenge. Op de afsluitende donderdag gaan we samen lekker frietjes eten.

 

Inschrijven is niet meer mogelijk

Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op, tel; 06 23 97 51 98 of mail naar jermo@tennisorganisatiezuidwest.nl