TPV de Goese Maan

 

 Hier kunt u zich inschrijven voor de tennis en padellessen die wij voor leden van TPV De Goese Maan verzorgen.

TPV De Goese Maan bestaat sinds 2011 en heeft op dit moment om en nabij 580 leden. Het is een club waar aandacht voor gezelligheid (recreatief tennis) en prestaties (wedstrijdtennis) samengaan. In totaal spelen ruim 150 leden competitie in KNLTB-verband op diverse dagen in de week tijdens de competitieperioden. Ook in de herfst (oktober/november) wordt in KNLTB-verband competitie gespeeld.

 

Deze lessen zijn voor leden! Bent u nog geen lid, klik dan rechts op de tennisbaan voor de website van de vereniging voor informatie en inschrijven.

 

 

Inschrijven

 

Bij inschrijven gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden TOZ.

Komt u er niet uit, bekijk dan de veelgestelde vragen hieronder.

inschrijven voor een reeks lessen? DAN DIEN JE LID TE ZIJN VAN DE VERENIGING

 

VRAGEN?

neem contact op met Jacco! jaccofilius@tennisorganisatiezuidwest.n 

 

Veelgestelde vragen

Klik op de vraag en het antwoord verschijnt. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met de naam, aantal cursisten per groep, aantal lessen in deze cyclus en het lesgeld. Wil je meer weten over een lestype, klik dan op de regel. Er verschijnt dan meer detailinformatie zoals de startdatum en vakanties. Tevens krijg je de mogelijkheid om dan direct in te schrijven. Uiteraard kan je ook teruggaan naar het overzicht.

Wanneer zijn de lessen?

Het uitgangspunt is dat de lessen voor de jeugd zijn van maandag t/m vrijdag 's middags tussen 13.00 en 18.30 uur en voor volwassenen 's morgens tussen 09.00 en 12.00 uur en 's avonds vanaf 18.00 uur. We kunnen helaas niet op elke locatie op elke dag les geven. Klik op een lestype om te zien wanneer de lessen precies zijn.

Staat het lesgeld bij de mogelijkheden vast?

Het lesgeld is gebaseerd op een met de vereniging afgesproken tarief en geldt voor het aangegeven aantal lessen en cursisten.

Indien de groep niet vol zit kan, naar rato, het lesgeld worden verhoogd. Bij meer cursisten kan het, naar rato, worden verlaagd.

Waarom krijg ik 5 euro korting bij betaling per incasso?

Wij proberen de lesgelden zo laag mogelijk te houden en daarom doen wij onze administratie zo snel en efficiënt mogelijk. De lesgelden innen per incasso kost ons veel minder tijd dan facturen en overboeken. Vandaar dat je als dank 5 euro korting krijgt als je ons machtigt om het lesgeld te incasseren.

Wanneer moet ik betalen?

We streven ernaar om de lesgelden twee weken na aanvang van de lessen te factureren en incasseren.

Als ik inschrijf, word ik dan gegarandeerd ingedeeld?

Uiteraard doen wij ons uiterste best om iedereen in te delen, maar in uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat we geen passende groep of dag en tijd vinden. In zo'n situatie nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Kom ik altijd bij de gewenste partners in de groep?

Wij doen hier altijd ons best voor, maar het is wel belangrijk dat alle gewenste partners zich ook inschrijven met dezelfde gewenste dag en tijd. In de praktijk komt het helaas voor dat ongeveer de helft van de partners zich niet inschrijft en dan lukt het niet.

Is mijn les altijd op de gewenste dag en tijd?

Kon dat maar. Natuurlijk doen wij ook hiervoor ons best. Maar teveel cursisten willen op de populaire tijden en we kunnen niet allemaal tegelijk op de baan.

Wanneer hoor ik of ik ben geplaatst voor een les?

Uiterlijk één week voor de start van de lessen krijg je per e-mail de indeling door. In deze e-mail staat de lesdag en -tijd, de trainer en de partners.

Moet ik mij afmelden bij verhindering?

Ja. Het makkelijkste gaat dat via onze APP. De trainer krijgt dan automatisch bericht. Weet je het al ruim van te voren, dan kan je het natuurlijk ook altijd tegen de trainer zeggen.

Adres

TPV De Goese Maan

Geldeloozepad 5B, 4463AJ Goes
Website www.degoesemaan.nl

Trainer

Jacco Filius

06-53367270