Goed nieuws! We zijn blij en trots u te kunnen mededelen dat de KNLTB de samenwerking met ons, TOZ en Vitasports zal verlengen voor het seizoen 2021-2022. Tijdens het huidige seizoen hebben beide een status aparte, recent heeft de KNLTB ons laten weten dat we na zorgvuldige selectie m.i.v. het komende seizoen gezamenlijk volledig gecertificeerd zijn voor het verzorgingsgebied Zeeland en West-Brabant.

De op 16 locaties gecertificeerde tennisscholen hebben een prominente rol in het opleiden van talentvolle jeugdspelers. Concreet spreken we over spelers in de leeftijd 10/11 tot en met 13/14 jaar. De KNLTB helpt de gecertificeerde scholen zich verder te ontwikkelen als opleidingspartner en maakt met de scholen duidelijke afspraken over de te leveren prestaties binnen het vierluik ouders, spelers, tennisscholen en KNLTB en de manier hoe we elkaar daarop aanspreken.

Jacco Eltingh, Technisch en Commercieel Directeur KNLTB over het belang van deze samenwerking. “Komend jaar is wat mij betreft echt het jaar van de versnelling in deze samenwerking. De aantallen kinderen, het aantal scholen en de beschikbare middelen van de KNLTB moeten nu optimaal op elkaar afgestemd zijn om het maximale uit elkaar te halen. Met als grootste doelstelling om jeugdspelers die rugtas en omstandigheden mee te geven om een duurzaam toptennis leven te gaan leiden. Excuses en gebrek aan aandacht mogen wij uit geen enkele richting meer vernemen. En dat geldt natuurlijk als eerste voor onszelf als KNLTB!”

De gecertificeerde tennisscholen maken een jaar deel uit van het netwerk, startend op 1 september 2021. De samenwerking met de huidige scholen in het netwerk, loopt nog tot en met 31 augustus 2021.
Zie KNLTB site voor het overzicht van alle gecertificeerde tennisscholen.

Concreet zal het betekenen dat we in het komende seizoen een gezamenlijk trainingsmoment in https://zuit.nl/ te Etten-Leur gaan plannen, natuurlijk zullen de trainingsprogramma’s in Kapelle en Bergen op Zoom net zoals in de voorgaande jaren gewoon worden aangeboden. Daarnaast komen er uitwisselingswedstrijden en zullen we in de begeleiding samen optrekken. Uiteraard informeren we u binnenkort verder, per mail en tijdens de individuele oudergesprekken die we eerdaags zullen plannen.

We willen alvast delen dat we een kick-off in gedachten hebben in Zuitnl, we denken hierbij aan een zaterdag of zondagmiddag, info volgt snel.

We hebben er zin in om samen een nog optimalere situatie te creëren.

Met sportieve groet, namens Vitasports en TOZ,

Luc, Jacco, Jermo & Jan Willem