Introductie

Tennis Organisatie Zuidwest

TOZ verzorgt voor een grote groep tennisverenigingen de tennislessen. Als clubcoach begeleiden wij de trainers en clubs om samen te komen tot een optimale samenwerking tussen club / trainers en leden. TOZ bestaat uit twee takken, namelijk: TOZ Clubtennisplus en TOZ Tennisacademy

Sinds 2022 ook actief op het gebied van padel, wil je meer weten croll dan even naar onder of kijk onder kopje “inschrijven” naar de mogelijkheden op de verschillende clubs.

 

 

TOZ Clubtennis Plus

bieden wij aan voor alle niveaus met speciale aandacht voor de jongste kinderen tussen de 4 en 8 jaar. Voor deze doelgroep bieden wij “Kidstennis” aan. TOZ werkt op vele  tennisverenigingen, vooral in de strook tussen Bergen op Zoom – Vlissingen. Naast het verzorgen van de lessen bieden wij tal van activiteiten en ondersteunen wij de club daar waar nodig is. Wij doen dus meer voor een vereniging dan tennisles alléén. Daarom “clubtennisplus”.

 

 

TOZ Tennis Academy

De Academy is er speciaal voor de getalenteerde spelers met de juiste inzet en ambitie. Deze club-overstijgende training bieden wij aan voor spelers uit heel Zeeland en West Brabant. De academy traint veel in Sportcentrum de Karmel, daarnaast bieden wij ook deze cluboverstijgende training aan op een aantal buitenlocaties

. Namens de KNLTB is TOZ gecertificeerd partner voor de regio Zuidwest. Jonges spelers krijgen bij TOZ ism KNLTB de kans om zich te ontwikkelen tot wedstrijdspeler..

 

PADEL SCHOOL

Sinds dit jaar (2022) zijn wij op verschillende vereniging actief met het verzorgen van Padellessen. De sport waar over gesproken wordt op het werk en op verjaardagen. Onze leraren hebben verschillende applicaties gevolg om de lessen te verzorgen. Het team is actief met kinderen, volwassen en wij verzorgen clinics voor bedrijven. Interesse? Klik op kop “Inschrijven” daar staan de verschillende clubs waar wij de lessen verzorgen. Een clinic organiseren voor je team of bedrijf? 

Padel is enorm populair, laagdrempelig, snel aan te leren en staat garant voor enorm veel plezier.

Padel is niet voor niets de snelst groeiende sport wereldwijd. Veel mensen willen padel eens proberen of hebben het al eens een gespeeld. TOZ verzorgt clinics voor bedrijven maar ook kun je een clinic volgen met je team, collega’s of vrienden.

De clinic is voor spelers van ieder niveau en is daarom heel toegankelijk. We kunnen de clinic helemaal naar wens samenstellen. Dit kan uiteraard in combinatie met bijvoorbeeld een hapje en een drankje. Wil je padel combineren met tennis, geen probleem! Naast padellessen verzorgen wij ook tennislessen op onze locaties in Goes en Kapelle

Voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken neem dan contact op via jermo@tennisorganisatiezuidwest.nl  of  jaccofilius@tennisorganisatiezuidwest.nl Vermeld in de mail je wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alles te bespreken.