Verenigingen

Bent u bestuurslid van een vereniging?

Als bestuurslid heeft u het beste met uw vereniging voor. U wilt dat de leden tevreden zijn en het liefst ziet u het ledenaantal groeien. Wie kan u hier beter bij van dienst zijn dan de (vaak) enige professional binnen de vereniging: de tennistrainer. Een betrokken trainer en goed verzorgde tennislessen kunnen van grote toegevoegde waarde zijn voor een vereniging.

Waar andere trainers vaak zelfstandig werken en niet verder komen dan hun eigen vereniging, gaan wij verder! Maandelijkse bijeenkomsten voor ons team, aanwezig bij toernooien, orgainseren van verschillende evenementen behoren tot onze kernwaarden. Naast het verzorgen van clubtrainingen kunnen we de prestatieve jeugd opvangen in onze “TOZ tennisacademy”.

Wij benadrukken en ondersteunen de toegevoegde waarde van een team. Bij ons staat gevoel voor uw vereniging centraal! Middels een presentatie kunnnen we u laten zien wie we zijn en wat we doen.

TOZ kan en wil dus meer voor uw vereniging beteken daarom zijn wij van mening dat een goede samenwerking kan bijdragen aan de groei van uw vereniging.Hierbij is de rol van TOZ Trainingsmanagement de volgende:

  • De inschrijfformulieren en de communicatie van de trainingen worden verzorgd.
  • De trainer krijgt de kans om zich vakinhoudelijk te ontwikkelen (maandelijkse bijeenkomst)
  • Indien nodig zorgen wij voor vervanging
  • De club loopt geen risico op werkgeverschap
  • Trainers zijn verzekerd!