Beste tennissers en padellers,

Van 29 augustus t/m 5 september hebben wij, voor alle tennissers en padellers, een prachtige reis naar Chrystal Hotel Valamar in Porec, Kroatië. 

Porec is een prachtige locatie met een hotel en tennis/ padelpark gelegen aan de kust met op 15 minuten lopen ook nog eens het toeristische dorpje Porec waar je heerlijk kunt eten, rondlopen en genieten van een drankje in de vele bars en terrasgelegenheden. In het hotel verblijven wij met ontbijt, lunch en diner, waarbij alleen het diner excl drankjes is. 

Wat doen wij met TOZ tijdens deze reis allemaal? 

Elke ochtend, met uitzondering van 1 ochtend, trainen wij in verschillende groepen ingedeeld op niveau (of teams). Daarnaast hebben we verschillende toernooitjes en wedstrijdjes, zoals duo toernooi, landentoernooi, individuele wedstrijden gedurende de week staan, waar iedereen automatisch aan deel neemt. Ook is er de mogelijkheid om bij de trainers extra trainingen te boeken buitenom het vaste programma. We trainen op de gravelbanen die naast het hotel liggen. Iedereen traint 1,5 uur in de ochtend onder leiding van TOZ trainers Luc Govers, Jermo Stoel en Thomas Felius.

Gedurende onze reizen hebben we 1 vrije dag en 1 vrije middag van tennis en padel.

Tijdens de vrije dag (optioneel) gaan we als groep in Kroatië een trip op een boot maken naar het stadje Rovinj om daar te shoppen en te genieten van het uitzicht op het terras bij de kathedraal uitkijkend over de Golf van Venetië (Middellandse Zee). Op de terugreis stopt de boot in de piratenbaai om daar heerlijk te zwemmen in een zonnige omgeving omringd door de baai.

ACE Events organiseert de reis voor TOZ. We komen al 4 jaar in Porec met tennis en padelreizen en het is een ideale plek voor ontspanning en sporten. 

Iedereen, die een connectie heeft met TOZ, mag aansluiten bij deze reis. Als team, koppel, vrienden, vriendinnen of alleen en van alle niveaus. 

Wij kunnen deze reis aanbieden voor de mooie prijs van € 1.386,00 per persoon.

Er is maar plek voor 32 deelnemers, dus geef je snel op en stel jouw plek veilig. Je kunt je opgeven via de website www.aceevents.nl (reis 29 augustus t/m 5 september)

 Ook voor vragen en verdere info kunt op deze website terecht of kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

Ook voor vragen en verdere info kunt op deze website terecht of kun je contact met ons
opnemen via het contactformulier.