Tennis Organisatie Zuidwest organiseert op Tv de Goese maan de “tennis & fun” dagen in de meivakantie. (geldeloozepad 5b, Goes sportpark het Schenge) Deze uitdagende tennis & fun dagen zullen plaatsvinden op 28,29 en 30 april 2021.

Alle kinderen van 5 t/m 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van beginner tot de gevorderde tennissers! Je hoeft geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden! Het dag programma ziet er als volgt uit:

  • 09.45 uur Aankomst
  • 10.00 uur Tennis training
  • 12.00 uur Pauze
  • 13.00 uur Wedstrijden en sport & spel
  • 16.00 uur Einde van de dag

De tennis trainingen zullen worden verzorgd door het professionele trainers van TOZ en je krijgt alle facetten van het tennisspel aangeboden. In de middag zullen er oefenwedstrijden onder begeleiding worden gespeeld en de andere kinderen zullen op het Schenge andere spellen doen! Zie voor meer informatie de website www.tennisorganisatiezuidwest.nl De totale kosten voor dit tennisfeest bedragen € 75,- per persoon. Hiervoor biedt TOZ:

  • Een trainingsprogramma gericht op alle facetten van tennis
  • Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
  • Een aandenken voor iedereen

Inschrijven: KLIK HIER.

Iedereen mag zich aanmelden. Je hoeft dus niet perse lid van een bepaalde vereniging te zijn. Dit jaar moeten de kinderen zelf voor de lunch zorgen i.v.m de corona maatregelen.

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact op.