Het is al weer een tijd geleden dat wij een nieuwsbrief hebben verzonden, maar tegenwoordig met alle sociale media zijn veel mensen al op de hoogte van ons laatste nieuws. Toch denken we wat interessant nieuws te hebben en willen dit graag met je delen. 

  • Uitbreiding locaties waar wij actief zijn; Dit voorjaar zijn wij gestart met de lessen te verzorgen op TV de Goese Maan. Wij verzorgen daar de training voor de jongste kinderen. Voor de zomer gestart met een groep van 17 kinderen. Deze groep inmiddels uitgebreid naar 24 kinderen. Daarnaast hebben wij deze zomer een super leuk tenniskamp gehouden op de tennisbaan in Goes. De volwassen en oudere jeugd krijgt training van Frank Clausing, Een mooi voorbeeld van hoe we elkaar kunnen aanvullen.In de herfst zijn wij gestart met het verzorgen van de lessen in Dinteloord, we bieden daar de training aan op maandag en woensdag. Dit voor zowel de volwassenen als voor de jeugd. Met deze uitbreiding hopen wij nog meer voet aan de grond te krijgen in West-Brabant. 

 

  • Corona; Het virus heeft uiteraard ook gevolgen gehad voor ons, lessen die niet door konden gaan, lessen die verzet moesten worden, een kortere cyclus en niet weten waar je aan toe bent. Maar zoals je weet ook positief nieuws; er zijn namelijk meer mensen gaan tennissen. Dit resulteert natuurlijk in meer leden en drukker op parken. Dit geeft vroeg of laat meer mogelijkheden voor de clubs. 

 

  • Regionale tennistraining voor de jeugd; deze winter zijn we weer gestart met een groep enthousiaste kinderen, die cluboverstijgend trainen. De meeste kinderen trainen nu 2 x in de week, in deze groep zitten kinderen uit de hele regio. Zo trainen kinderen uit Oostkapelle met kinderen uit Wolphaartsdijk. De regionale trainingen verzorgen wij in Racketcentrum Kapelle en Sportcentrum de Karmel. Uiteraard hopen wij het wedstrijdtennis in de regio hierdoor op een hoger niveau te krijgen. 

 

  • Ons doel; meer jeugd samen laten tennissen! Om dit te ondersteunen organiseren wij in de Kerstvakantie 2 trainingsdagen in Racketcentrum Kapelle. Naast tennis (training en wedstrijden) bieden we ook fysieke training aan en zullen we een leuke activiteit plannen. De trainingsdagen zijn op 21 & 29 december. Basisschooljeugd is welkom van 09.00 uur tot 12.00 uur en de middelbare schooljeugd is welkom van 13.00 uur tot 16.00 uur. De trainingen worden gegeven door Jermo Stoel, Sander Pleijte, Luc Govers en Jacco Filius. De kosten bedragen €20,- per dagdeel.

Inschrijven extra training 21 december

 

Inschrijven extra training 29 december

Je mag natuurlijk ook beide dagen komen, laat dit dan even weten bij de opmerkingen!

  • Wintertraining; inmiddels zijn we al een aantal weken aan het trainen, de wintercyclus is dus voor velen al begonnen. Toch zijn er altijd nog wel plaatsjes vrij. Mocht je dus nog willen aansluiten of bespreken wat de mogelijkheden zijn ? Laat het ons gerust weten, dan kunnen we samen kijken wat we nog kunnen aanbieden. De winter is uiteraard een onzekere periode qua weer maar wel de periode om je voor te bereiden op het zomerseizoen. Bij sneeuw of slecht weer gaan we echt niet de baan op, deze lessen worden later dan ingehaald. Kortom, wil je lekker buiten bezig blijven…..laat het ons weten. 

 

  • Mondkapjes in tennishal; kom je in de hal in Bergen op Zoom of Kapelle dan moet je een mondkapje dragen! Ga je tennissen dan mag deze weer af…..